Пропустити навігацію

3 легкі книги для гарного настрою

Осінь – не привід відмовлятись від приємностей і пірнати з головою в роботу. Підготувала для вас підбірку книг, з якими хочеться відпочити від буденних турбот.⠀

"Франческа" Доржа Бату

Дівчина обіймається з Доржем Бату при підписанні книги

Дві книги, де автор з гумором розповідає про свій досвід роботи у Центрі керування польотами, виклики та пригоди працівників НАСА і халепи в які потрапляє його напарниця Франческа, а часом і вся команда. Це добрі історії про дружбу, партнерство, любов, підтримку, бійки, спецоперації і навіть афери. Чим відповідальніша робота, тим кумедніші розваги.

Книга сподобається усім любителям гумору і космічної тематики.

Восени 2019 мала нагоду послухати виступ Доржа "Що заважає нам летіти на Марс і чому цього не треба боятись?", підписати книжечки і поспілкуватись з ним. Без обіймів не обійшлось.

"Думай і дій як кіт" Стефана Ґарньє

два коти на дивані

Книга, яка навчить бути трохи котом. Автор 15 років пильнує за своїм улюленцем Зіґґі і виділив 40 рис кота, які могли б бути помічними для нас – людей. Кіт навчить нас жити неквапливо, любити себе, зосереджуватись на головному, почуватися зручно у будь-якій ситуації, а ще поділиться своїми таємницями.

Книга підійде як власникам котів, так і тим хто тільки приглядається до цих харизматичних створінь.

"Місто дівчат" Елізабет Гілберт

Біографія-лист жінки з Нью-Йорка. Сексуальність, спокуса, свобода, творчість, помилки, пошук себе, війна, дружба, кохання – все як у реальному житті. Одна з тих книг, з якими не хочеться розлучатись – якось я зачиталась аж до четвертої ранку. Що поробиш, історія справді захоплююча.

Книга не залишить байдужими, кожен знайде щось своє.

Читали якусь з цих книг? Поділитесь враженнями? А може навіть улюбленими книгами, які дарують гарний настрій?